![]() |
|
![]() |
|
|
||||
|
Benim Değilsin ama Benimlesin.. ![]() ![]() Biliyor musun hiçbir zaman çözmeye çalışmamıştım seni. Konuşmalarının arasına sıkıştırdığın cümleleri aldım sadece senden. Her görüşmemizde Benim Değilsin ama Benimlesin.. "benden yana hiçbir zaman korkun olmasn" diye başlayan cümlelerini aldım. Korkuyorum.. derdim ama sen sürekli sana inanmamı ve güvenmemi isterdin ve biz oturup saatlerce konuşurduk özlemlerimiz üzerine . Oturup saatlerce konuşur ve gülerdik. Gülerken yüreğim kayardı sana doğru ama sende beni yalnız bırakmaz bana yüreğini açar bu küçük sevgi oyunlarına benimle beraber katılırdın. Ve bu sevda sözlerin beni öyle çok etkilerdi ki her telefonu kapatışımızda sana doyamadan sesinden uzaklaşırdım. Sen görmezdin ben yanardım. Sen görmezdin ben hep yanardım. Her konuşmamızın bitişinde ben yüzünü çizmeye çalışır kilometreler ötesine taşırdım. Belki de sen başından beri biliyordun sevgili kısa bir zaman sonra çekip gideceğini. Benden sana inanmamı istiyordun ama biliyordun. Herkes biliyordu.. Arkadaşlar dostlar hayallerim umutlarım.. Bir ben bilmiyordum. ![]() ![]() Artık o kadar çok yoksun ki ben de ne kadar varolduğunu karıştırıyorum bazen. Yokluğun varlığını geçti. Yalancı bir bahardayız. Bense bu yalancı baharda yalancı gülüşler dağıtıyorum etrafa ve gariptir hiç umut kalmadığı halde gelme ihtimalini hesaplıyorum kağıt kaleme gerek duymadan. Gözlerimi kapatınca kurduğum hayaller rotasını şaşırdı zaten sevgili. Olur olmadık zamanlarda olur olmadık bir şekilde karşıma çıkıp geldim diyebilme ihtimalini düşünüyorum. Hayatın acılarıyla ve sorunlarıyla uğraşıyorum her gün. Ve her sabah bugünü de atlatabilecek miyim düşüncesiyle geçiyor saatler. Yorulduğumu ve bittiğimi hissettiğim tökezleyip tam yere düşeceğimi fark ettiğim anlarda gözlerimi kapatıp beni bir yabancı gibi ortada bırakışını aklıma getiriyor yüreğimdeki sahipsiz sevginden inanamayacağın bir şekilde güç alıyorum. Yine de benim olmasanda hala benimle olduğunu aldığını bilmek; küçük şeylerden mutlu olan Polyanna misali ısıtıyor içimi. Yokluğunda varlığın gibi sevgili. Hiç fark yok. Ve ben yokluğunu da varlığını sevdiğim gibi seviyorum. Çünkü ben sevgime kırgınlığımı bulaştırmadım sevgili söylemedim ona beni ne kadar üzdüğünü.. ![]() ![]()
![]() Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM..! SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
|
![]() |
|
|
||||
|
Git Demiyorum , Sadece Gelme ! ![]() Biraz Uzak Dur Benden Bugün Git Demiyorum , Sadece Gelme ! Hiç Bir Söz Söyleme Duymasın Kulaklarım Dediklerini Bakma Gözlerime Öyle Götürme Beni Uzaklara Umutlar Doğmasın Yeniden.. ![]() Gülmek Istemiyorum Bugün Içimden Gelmiyor Işte Öylesine Gülümsemek… Sadece Biraz Sessizlik Sadece Biraz Sensizlik Aslında.. ![]() Açma Gönlümün Penceresini Yine Gelip Oturma Kalbimin Baş Köşesine.. Sadece Sus Biraz Öyle Ve Bakma.. Yine Gideceksin Çünkü O Yüzdendir "Gelme" Deyişim. ![]() Zor Oluyor Artık Imkansız Gibi Acı Veriyor.. ![]() Gidişinin Ardından Kendimi Avutamamak Zoruma Gidiyor… Sana Bağlanmak; Benim Olmadığını Bile Bile Benimsemem Gücüme Gidiyor Farkındayım Acı Olan Bu: Herşeyin Farkındayım Ben Sana Aidim Ama Biliyorum ki Sen Bana Ait Değilsin Gitmek Istediğinde "Dur" Deme Lüksüne Sahip Değilim Ben Ama Geldigin de Gideceğini Bildiğim Halde Sana "Git" ' de Diyememek Ağır.. ![]() Gelme Diyemem Biliyorsun Ama Anla! Gelme ki Yine Gitmeyesin… Bakma ki Gözlerini Yine Benden Çekmeyesin.. Gülümseme ki Bir Daha Beni Gülüşünle Kandırmayasın Git Demiyorum Sadece Gelme ! ![]()
![]() Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM..! SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
|
![]() |
|
|
||||
|
Herkes Konuştuklarını Yazar Ben Sustuklarımı... ![]() Bir hayatın tozlu sayfaları içimi acıtan. Herkes Konuştuklarını Yazar Ben Sustuklarımı... CepLerimde kırık gece masalları duruyor Öksüzlüğümü avutuyor sonbahar. Ne yana baksam sen oluyorum Parmaklarımı kanatıyor kirli duvarlar. Kuşlar yuvalarından terk ediyor beni Bir sarsıntı geçiriyor yüreğim sen şiddetinde... ![]() ELLerime kar diye yokluğun yağıyor Aşk sorgusunda yüreğim can çekişiyor. Yüzümde sensizliqin izleri Ayaklarımın altında bir yığın cam kırığı... ![]() İçimden sökülen her kelime Tekrar dönüp içime batıyor. Ve her seferinde sana isabet ediyor. Bir zindan karanlığı şimdi gecelerim Duvarlara sinmiş gözlerinin rengi... Saatleri infaza çekiyor gelmeyişin Yavaş yavaş gidiyor benden hayat; Damarlarımdan çekiliyor içimdeki sen ! Bense düşüyorum hiçlik ötesi bir hayata Kanıyorum sana sende aşkı buluyorum Hem de ayrılığa çarpa çarpa... ![]() Suskunlukta sesler daha çok acıtıyormuş Bu yüzden senden harf harf kaçışım. Yalnızlığıma esir düşüyorsun Bense kayboluyorum cümlelerinde. Ve susuyorum sana avaz avaz susuyorum. Sende birikiyor içimin tüm sökülenleri Ben dipsiz bir kuyu oLuyorum. Biriktiriyorum her harfimde seni... ![]() Şimdi yokluğa düşüyor zaman Ben bir adımda düşüyorum senden. Kuytularıma sokulma bırak bana uçurumlarımı Kalemimden azat et beni Herkes konuştuğunu yazar bense sustuklarımı... ![]()
|
![]() |
|
|
||||
|
Tüm HakLarı KüstahLığıma Aittir Yüreğimde saklı kalan duygularımın keşfiyle başladı her şey.. Ve ben seni sevmekle başlayan bir ömrün ve bitmesine ihtimal verilmeyen bir aşkın gizlendiği bir yüreğin sahibiyim sayende.. Sen; yaşadığım kadar beklediğimsin.. Ve yaşayamadıklarım kadar sevdiğim... Seni tanıdıktan sonra, Etrafıma yaydığım gülücüklerin artması ve içime bir yaşama sevincinin dolması neden acaba? ![]() Her şey orada başladı işte, hani farkına varıp güldün ya şimdi, aynen orada.. Anlamsız hayatımın anlatıldığı bir cümleye konulan noktadan sonra, hani.. 'Aşk,mutluluk,güzellik' kelimelerinin toplandığı bir işlemin sonucunda buldum sevgini.. Ve o üç kelimeyi ölümsüzleştirmek için gidilebilecek tek yer artık, yüreğimin haritasındaki aşkının iz düşümü.. ![]() Adım kadar yalansız sana olan sevgim.. Ve hiç bir yere sığmayacak kadar büyük, bir o kadar da.. Sadece; Durduk yere gülme istekleri var içimde.. Bir sevginin yan etkileri.. İçindeki güzelliği görebilecek kadar iyi olsa da gözlerim, senden başkasını görmeyecek kadar da kördür aslında.. Dört yapraklı yonca gibi nadir bulunur sana olan aşkımın benzeri.. Ve sadece sen biliyorsun; Yüreğimin en güzel köşesine saklanmış eşi benzeri olmayan o büyük sevdanın adresini.. ![]() Sen bu yüreğime gelmeden önce yaşanan anıların anlamsızlaşması niye acaba? Kim bilir, bu niye sorusuna verilebilecek cevap gözlerinin hayatıma kattığı anlamdır belki ? Nedense, zoruma gitmiyor seni düşünürken uykusuz kalmak.. Gözlerim kapalıyken daha rahat konuşabiliyorum, Başka bir perde açılıyor birden.. Ve içimde aşırı bir hoşnutluk yaratıyor, seninle ilgili enteresan hayaller kurmak.. Sonsuz sevginin sığacağı kadar büyük olsa da yüreğim, senden başkasını sığdıramayacak kadar da küçüktür aslında.. Gül yüzünü görebilme ihtimali, her sabah içimi aynı heyecanla dolduran.. Ve o güzelliği başkalarının da görebilecek olması, yüreğimi bir kıskançlık duygusuyla kavuran.. ![]() Kalbimin; Sevinçten durma ihtimaline önlem olarak, ben yanındayken kısa aralıklara böl, fazla uzun tutma gülümseyişlerini.. Kimse çıkaramaz artık, dar yüreğime sığan uçsuz bucaksız sevgini.. Her kalp atışıyla katlanan ve katlandığı oranda ölümsüzleşen bir sevgin var bende.. Ve senle geçen günlerimin verdiği mutluluk, sensizken yaşanmayan bir ömrün kanıtıdır şimdi.. Bense sensiz yaşama ihtimaline çok uzak bir yerdeyim aslında.. ![]() ![]() Tüm hakları küstahlığıma aittir..
|
![]() |
|
|
|||
|
yüregine saklık canım benım okurken cok duygulandım hepsı bırbırınden güzel emınımkı yürekten yazdın onları..
|
![]() |
|
|
||||
|
Beni Görmeye Gel...Sen Değil, Sen Sandığım!!! Olup olmadığın her yere Pluscep - Beni Görmeye Gel...Sen Değil, Sen Sandığım!!! Duyabildiğin tüm sesle Haykıra bildiğim kadarıyla Cevaplayabildiğim her soru ![]() Gecenin lakırtısı hala kulaklarımda Zaman ise sensizliğin sınırsızlıgında Ve bensizliğin ilk demleri kaplanıyor... ![]() Ankarada karşı pencerede yağıyordu kar. Görebildiğim tek buydu Buğulu bir kırmızıydı gök... ![]() Sana yazdığım harfleri Birleştirip çizgi yapsam Ne kadar uzak olsan Sana gelirdi biliyorum... ![]() Karma karışık sanmalar içimde her geleni o zannederdim. Tabi gidenleride... Beni görmeye gel! ![]() Gittiğim geldi aklıma Karşı bir yoldan Bir tirene binipte Arkamda ağlayan iki göz... ![]() Ağlardım... süzülürdü yanaklarımdan. Buz çiçek olurdu Ağlardım... Toprak yeşerir yonca çıkartır.. Ağlardım...maviş gök lacivere dönerdi... Gözlerim yanardı maviye bakamazdım... Herşey senden yana Ben yalnızdım... Kapatırdım sayfaları kilit vururdum Deniz kara gök siyah olurdu.. Ben hala ağlardım... ![]()
|
sohbet odaları
çet
sohbet odaları
film izle
dizi izle
film izle
film izle
film izle