![]() |
|
|
|||
|
Ben ve Sen Diye Başlayan Bir Yazıdıydı Bizimkisi Sadece İçinda Klavyelerin Harflerine Tıklamaktan Başka Bir Şey Yoktu. Çünkü Bunu Sen İstedin Senin İstediğin Gibi Olmasını İstediğin İçin.... Biraz Mütavazi Davranmak Yerine ÖfkeLi Bir Hal Alarak Her Seferinde Küçümsedin Sevqimi Benim Sevgim Küçük Olsaydı Acaba Sana Katlanırmıydım Öfkene Sinirine Ben Her Şeyine Alışmıştım Her Şeyin Üstesinden Gelecek Güçteydim Ama Sen Beni Sevemeyecek Kadar Güçsüzmüşsün Beni Bir Kalemde Silebilecek Kadar Güçsüzmüşsün... Bu Zamana Kadar Ben Senin İstediklerini Yaptım Ya Sen ? Sen Koca Bir Hiç Yaptın Neden...
Kaybetmekten Korkuyorum Derdin Şimdi Ne Oldu Kaybetmedinmi Bunun Adı Zafermi Yoksa Başka Bir Şeymi Kutlayabileceğin Bir Şeymi Yaptın Sevineceğin Bir Şeymi Yaptın Yada Sevindirecek Bir Şeymi Yaptın HAYIR Yine Sen Kılını Kıpırtdatmadın ve Son Verdin..... Evet Buraya Kadar Benim Sevgime İnanmadın Peki Ben Sana Şimdi Soruyorum.. SEVDİĞİN BİRİSİNİ BU KADAR EZEREK BİÇEREK YOK EDEREK SEN SENİN SEVGİ DEDİĞİN GERÇEKMİ OLDU... 1. ) Aşk tan Değil 2. ) Sevgiden Değil 3. ) Yürekten Değil SEN 3 ŞEYİ BİLEMEDİN AŞK NEDİR BİLEMEDİN SEN SEVGİNİN ANLAMINI BİLEMEDİN VE SEN YÜREĞİNLE DEĞİL AKLINLA SEVDİN AKLINDAKİNİ HAYAL ETTİN ONU TASARLADIN ONU SEVDİN Peki Şimdi SöyLe Bakalım Kaybettiklerin Kazandıklarının Yanında Hiçmi ? ..................................YazanÇizeNKaraLa yaN - BeN....!!!!!
çet
sohbet odaları
film izle
dizi izle
film izle
film izle
film izle