![]() |
|
![]() |
|
|
||||
![]() YaLIn kaLmak Bir Benzerinin oLmamasIdIr, Yada oLupta Seni AnLamamasIdIr . Birisinin yüzLerce tanIdIqI oLsa , 1 tanesi biLe anLamIyorsa , "O" Insan Sigara KüLü Kadar yaLnIzdIr . Yatmadan önce kimseyi dü$ünmeden yatmak YaLnIzLIktIr. MiLyonLarca DamLanIn IcInde SusamaktIr yaLnIzLIk ! .. Sessizce , AmaçsIzca , Yasamaya , Nefes aLmaya çaLI$mak .
![]() Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM..! SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
|
![]() |
|
|
||||
|
Ellerim hüzün getirir sana, Bakmak yetmez dokunmak gerektir. Bakmak,siyah soğuk kefeni giymektir. Siyah gözlerin karanlığa davettir. Acı gibi ellerimden Sözler batar kanatır söylenilmeyen Batar içime gülün dikenlerinden İçime hüzün düşer ya senin yüzünden..
![]() Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM..! SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
|
![]() |
|
|
||||
![]() Her şarkıda senin hatıran var Dinleyipte söyledikçe ölesim gelir Birde hasretin aklıma geldikçe Çekip bu yerlerde gidesim gelir Yalan dünyanın düzeni buymuş meğer Düşündükçe bu dünyadan göçesim gelir Aşkın yerini hiçbirşey tutamaz dediler Yar sevgisi yüreğini yıkar dediler Ben acı çekerken neredeydiler Şu fani dünyayı virân edesim gelir...
|
![]() |
|
|
||||
![]() Bazen; Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan... Güneş kucağındadır, bilemezsin.... Bir ***** gözlerine bakar, arkan dönüktür... Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın... Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın... Uçar gider... Koşsan da tutamazsın
|
sohbet odaları
çet
sohbet odaları
film izle
dizi izle
film izle
film izle
film izle