![]() |
|
![]() |
|
|
||||
![]() İçimin tüm kırıntılarını bir kenara bıraktım,tam şimdi..Düşünmemiş,hayal etmemiş kabul ediyorum kendimi..Bir daha hiç uyanmayacak,masumca uyuyan bir bebek gibi.. Ölsem,mezarım küçücük olacak,üzerime attığınız güller solacak..Kendimi ziyan hissediyorum.. İtiraf etmeliyim,sarı rengi sevmiyorum! Mavinin derinliğine hiç uymuyor sarı,ve ne için yanyanalar bilmiyorum..Anlayamıyorum,benim rengim ne? Kendimi siyah beyaz bir film gibi hissediyorum.. Tüm bildiklerimi,hiç öğrenilmemiş kabul ediyorum şimdi.. Hayata baştan başlıyorum,ve kendime sonu olmayan bir yol çiziyorum! Zamanı olmasın doğduğum günün..Önemi yok..Ölümüm zamanlı olsun,bir tek bunu istiyorum.. Ben öldüğümde kimse ağlamasın diye dualar ediyorum.. Aşk denen eğlenceli hayal kırıklıkları bütününe gelince.. Aşık olmayı istemiyorum.. Çünkü aşk,çarpanlara ayırmaktan öte bir kavram..Aşk,sevgileri ayrıştırmak oluyor,öğrendiğim formüller yetmiyor aşık olmaya.. Olduğum yerde kalıyorum..Aşk bana hiç mi hiç yakışmıyor,biliyorum.. Benim yalnızlıktan yapılmış küçük bir kalbim var..Ben orada kalıyorum.. Ziyaretçim olmuyor,ve bundan memnunum aslında.. Her yerde biraz kendimden bırakıyorum.. Günüm gece olduğunda ise; Alıyorum elime kalemi, Ve tüm yalnızlığımı Delicesine YALANLIYORUM!! Aşk istiyorum,AŞK!! Yalnızlıktan korkuyorum,anlıyor musun? Ben geceleri hep yalan söylüyorum.. Ve bu gece, Seni hiç mi hiç sevmiyorum.. Yalnızlıktan korkuyorum
![]() Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM..! SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
|
![]() |
|
|
||||
![]() Gittin... Ben arkandan sadece baktim... Oysa,,, Oysa söylenecek o kadar çok seyim vardi ki... Gidersen, iyiye dair ne varsa içimde, yitirecegim hepsini. Gidersen, sönecek içimdeki ates ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen, karanliga mahkum edeceksin gözlerimi, o karanlikta yolumu kaybedecegim. ...diyecektim sana... KONUSAMADIM... Gittin... Gidisini görmemek için gözlerimi kapadim. Öylesine acidi ki içim; tutup koparsalardi kolumu, bacagimi bu kadar aci duymazdim. Acim yas olup akmaliydi gözlerimden. AGLAYAMADIM... ![]() Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa... Tutkum seninle olmakti, tutkum teninde erimek, tutkum hayati sadece seninle paylasmakti. ANLATAMADIM... Gittin... Gidisini önlemek için tutmak vardi ellerinden. Ellerim degil miydi her dokunusumda seni ürperten? Ürperirdin yine, biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini, gitmek için biriktirdigin bütün cesaretin kaybolurdu. TUTAMADIM... Gittin... Bir yikim gibiydi gidisin. Sen adim adim uzaklasirken benden, çöküp kaldi bedenim oldugu yere. Nice terk edilislere dayanan bu yürek, bu kez yenilmisti. Bu kadar zayif degildim ben kalkmaliydim. KALKAMADIM... ![]() Gittin... Oysa geldigin gün gidecegini biliyordum. Hazirdim gidisine. Kaçak zamanlari yasiyorduk. Zaman bitecek ve sen gidecektin. Bense gidisinin ertesi günü hayatima kaldigim yerden devam edecektim. DEVAM EDEMEDIM... Gittin... Bir sey söyledin mi giderken?.. "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "Seni Seviyorum" dedin mi?... "Bekle beni, dönecegim..." diye umut verdin mi?.. Beynim öylesine ugulduyordu ki. DUYAMADIM... Gittin... Nereye gittigin önemli degildi. Binlerce km. uzakta da olsan, iki metre ötemde de fark etmiyordu. Artik yoktun ve asil bu düsünce beni felç ediyordu. Kurtulmaliydim senden, bu yokluk duygusundan kurtulmaliydim. KURTULAMADIM... Gittin... Unutulanlarin arasina katilmaliydin. Anilari sandiga koyup hayati yeniden yakalamaliydim. Bu ask noktalanmaliyd, bu sevdadan vazgeçmeliydim. YAPAMADIM... ![]() Gittin... Bir okyanusun ortasinda, tek küregi kaybolmus sandalda dev dalgalarla bogusan bir denizciyim simdi. BIL KI SEVMEKTEN VAZGEÇMEDIM SENI, BIL KI SENINLE BIRLIKTE, SEVDANI DA TASIYACAGIM YÜREGIMDE, BIL KI; SENI ASLA UNUTMAYACAGIM Biliyorum aslinda sen hiç bir zaman gelmedin bana. Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çigliklarim boguluyor gecenin karanliginda. Gece korkunç, gece sessiz, gece yalniz... Sesim kisiliyor Gidisin bitisi olacak yüregimdeki heyecanin, Gidisin sönüsü olacak gözlerimdeki atesin. Beni,yüregimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma. Gidisin dinderemez bu firtinayi. Bir firtinanin ugultusuyla sesleniyorum sana; GITME....
![]() Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM..! SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
|
![]() |
|
|
||||
![]() Mutsuzum, en az senin kadar yalnızım. Azım, çoğalamıyorum. Koşup gelmek istiyorum yanına, gelemiyorum. Bir yangının tam ortasında bu kalbim. Kor halindeyim. Her saniye, her dakika ve her saat yanıyorum. Sonra yavaş yavaş sönüyor, dumanımı savuruyorum. Güne ve geceye karışıyorum. En az senin kadar yalnızım, kalbim gibi soğuk. Kalkamıyorum, Doğrulamıyorum. En az senin kadar köhneyim. Senin kadar yaşlıyım daha yolun yarısına gelmeden. Bir başkasının biçimine bürünmek bu olsa gerek. Sevmek mi dersin buna. En az senin kadar sorgusuz Ve bir o kadar cevapsızım.
|
![]() |
|
|
||||
![]() Gecenin zifiri karanlığından kara çalındı gözlerime Oysa ben aydınlık bakardım senden yana Şimde gecem gündüzüm kalmadı...sadece siyahım sana Soğuk bir odayı bile ısıtırdı nefesin,ki nefesimle karıştığı an yangın çıkardı içimde. Ellerimde birikmiş küllerden ibaretsin artık ömrümde... Üflesem donarsın, Bıraksam uçarsın, Sen yanılgılarımın tam ortasındasın... Yarım kalmışlık böyle bi'şey demek ki.Ve ıssız,ve yârsız...doğrultamıyormuşsun bedeni. Gidene yas tutmak siyah giymek değil,karanlığın ta kendisiymiş... Yalnızlığa dair kırık dökük mısralarım dışında,dairliğim kalmadı hayata. Tat yok,koku yok,haz yok...bu kimsesizlik y(ç)ok bana! Yıpratırken bu sensizlik aciz yüreğimi,hâlâ gözlerinde ufak bir ışık görme niyetindeyim. Açsaydın, Görecektin belki... Sonsuz bekleyiş, Sonsuz acılar üretmiş Geriye kalan sadece geceymiş... Yolun başında da geceydi buralar,sonunda da...Boşa giden onca sabahın ardından payıma düşeni gördükçe ben...sustukça sen... Neyse...dert etme lütfen Simsiyah bir geceydi... Sİmsiyah bakışların... Yüreğimi seni yutan karanlığa bıraktım...
|
![]() |
|
|
||||
![]() Bilmiyorum hangisi,bu yolların hangisi. Tüm dengelerin kaybolduğu bu yerde, Ne ileri gidebiliyorum ne geri. Şimdi ne bir saat öncesi kalıyor yerinde, ne bi saat sonrası belli. Kim anlar beni,kim bilir!.. Görünen uçurum değilmi?. Yetiş bana... Düşmeden önce yakala elimi. Çığlığım uzaklaşmadan senden,tut beni. YOKSUN....... İçimi acıtıyorsun. Yokluğun bütün yokluklarıda geri getiriyor zamanın gerisinden,çoğalıyorsun. Bir kabus gibi geceme çöküyorsun. Acın... Şimdiye kadarki bütün acılarıda uyandırıp yeniden, önüne katıp gelirken, Büyüyor. sana söylemiştim!. Ufak bi kıvılcım yeter, yangınları başlatmaya içimin ormanlarında. Sen biliyordun,beyazlar ne çabuk siyaha dönüşür Benim duvarlarımda. Biliyordun ne kadar korkarım böyle gecelerde. Dayanamam kendimle yüzleşmelere... YOKSUN...içimi acıtıyorsun.
|
sohbet odaları
çet
sohbet odaları
film izle
dizi izle
film izle
film izle
film izle