![]() |
|
![]() |
|
|
||||
|
Gelme sakın ben alıştım... Sen gidersen dünyanın sonu gelir sanmıştım... Ama gelmedi ağladım doğrusensiz olamam sandım... Şimdi diyorumki gidişin sen gibi yalandı bilmem nasıl inandım... Git demiyorumzaten gidiyorsun kal dememin hükmü varmı... Sevgin bu ise biz ne yaşadık bu yaptığın insanlığa sığarmı... Son kez dönüp bakacaksın ya üzülmüş gibi sakın bakma inanmam.... Bu seferki gidişin koymuycak geceler boyu içip içip ağlamam... Sana hatıra kalsın öpüşlerimdokunuşlarım ve söylediklerim... Bir KIZKULESİ birde ben iki sırdaş yani yine ona giderim... Gel demiyorum git dememide bekleme zaten senin hayatın.. Yerin doldurulmaz sanma Dolar elbet bir gün anlarsın UNUTMA MEZARLIKLAR ASLA YERİM DOLDURULAMAZ DİYENLERLE DOLUDUR.. HAYAT VE İNSANLAR GELİP GEÇER NE BIRAKIRSAN İŞTE ASIL GERÇEK BUDUR...
![]() Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM..! SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
|
sohbet odaları
çet
sohbet odaları
film izle
dizi izle
film izle
film izle
film izle