![]() |
|
![]() |
|
|
||||
![]() Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir . ![]() ![]() *Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$- qéLí$mé- SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ..... ![]() ![]() BuLUtLaR AğLıYoRsA bEn SuSaRıM BeN AğLaRkEnDe OnLaR SuSSuN! ![]() ![]() Yaşamak aCı ßiR SoğaNa ßenzeR- SoğaNı KaT KaT SoyarkeN- ZamaN ZamaN aĞlatıR." ![]() ![]() İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu Dâhâ mutŁu dâhâ mawi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu ![]() ![]() Biliyormusun anne, olmayışına diz çöküp yalvarıyorum hep "git başımdan ne'olur" diye Bak yine özledim seni, bir satıra daha sığdıramam şimdi utanıyorum anne.. ![]() ![]() Yalnızlığın en büyük tanığı sessizliktir ve çoğu zaman bozmak istemez yalnız insan sessizliği. Kapısı ağırdır yalnızlığın, bir kere kapandı mı tek başına açmak güçtür... Bomboş bir tiyatrodur yalnızlık. Tek kişilik bir oyundur hayat ve perdeyi hep yalnız kapatırsın. ![]() ![]() "Misafir kabul etmiyorum artık, …"çok acıdı canım, çok kanattılar , çevirdikleri enkaza bakmadan dönüp gittiler sırtlarını ![]() ![]() Bir deli rüzgar çıkar alır götürür geride kalanları ve sonra yine doğar güneş… Bak toparlamışsın kendini işte o kadar parçalanmana rağmen sen de .. Ama bu sefer gerçekten özür erim YÜREĞİM! Hazırla sen de kendini parçalanmaya, yok olmalara, artık küllerinin bile kalmamasına…! Tıpkı bedenim gibi sen de alıştır kendini… Çünkü bu sefer ne gelen misafir ne de gidecek olan… El değiştiriyorsun artık yüreğim, bana ait değilsin , bunlar son sözlerim sana, belki de son haykırışlarım..... .HOŞÇA KAL!!..... ![]() ![]() Onunla ilgi olan herseyi unutacaksin. Ama var ya onu sevdigin o günler hep kalbinin derinlerinde olacak inan bana...! ![]() ![]() Ben Sen Sen Diye Bittim............ ![]() ![]() Gün doğunca, içimdeki çocuğu güneşe çıkaracağım Göğüs kafesimde koca bir artezyen boşluğu Derinlerde bir yerde bir kız saklı Döndüğünde hesap sorma Büyümeli o da, her ***** gibi ![]()
![]() Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM..! SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
|
![]() |
|
|
||||
![]() Gölgeme bıçak çekiyorum ![]() ![]() Suskunluk dağları eridi içimin Gittin Ve hiçbir vakit bu kadar mübah olmadı intihar! Ki, sabaha erdirmeyecek ölüm beni Ey adamım Gidişin intiharımdır Sakın ölüm sanma… ![]() ![]() Parça parça bir kalbi kim onarabilir yeniden Bitmiş bir aşkın ağrısını ne dindirebilir Sevgili değil sevgiyi aradığına inanmıştım ben senin Bir aşkı öldürdün sen ![]() ![]() Hiç ayrılığı yaşatmadın. Hep yanımda oldun, hep güzel şeyler öğrettin. "Beni sessiz sedasız terk etme. Neden terk ettiğini bilmek isterim." derdim. "Seni bensiz bırakır mıyım?" demek gibisi yoktu. Bitmezdi bizim aşkımız. Ama ölümü hiç hesaba katmamıştık... ![]() ![]() Artık 3. şahıslardan duyuyorum duymak istemediklerimi. Ne acı... Öldürmek için bilinçli-bilinçsiz çabaladığın heyecanımı, korumaktan aciz bir yıpranmışlıktayım. Nereye kadarların, amaların, keşkelerin koynundayım şimdi.... Ben şimdi yalnızlığımla beraberim ![]() ![]() İmkânsızlığını bile bile bir Meleğin elinden tutarak gelip ,son bir sözünü söylemeni beklemem ne kadar beyhude ol*sa da,bilsen ne büyük bir hasrettir ki, ölümlü bedenimi son uykusuna bir türlü bırakmaz... Nice geceler gördüm,nice sabahlar l akin toprağın karanlık bağrında gecemi gündüzümü ayırt edemeden seni beklerken bir bakarsın,sen ellerinde boynu bükük iki çiçekle gelirsin. ![]() ![]() Adım sanım unutulsun diye ismimi bile yazdırmadığım mezar taşımı öpüp toprağımı okşarsın...
![]() Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM..! SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
|
sohbet odaları
çet
sohbet odaları
film izle
dizi izle
film izle
film izle
film izle