Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   Forum RuzgarFM Paylaşım ve Eğlence Merkezi » ( ¯`´•.¸(¯`´•.¸ RuzgarFM Sevdalısı¸.•´´¯)¸.•´ ¯) » Şiirler

Yeni Konu açKonu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil

Alt 02-14-2010, 02:09 AM
Sehr-i_Kasvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sehr-i_Kasvet
Status: Offline
Administrator

Sehr-i_Kasvet will become famous soon enough
Unhappy Sadece Sana...!!!

Sana nasil anlatsam bilmiyorum. Ama bildigim tek ama tek $ey seni delicesine cok sevdigim. Seninle öyle bütünle$tim ki ayrilmak degil kopamiyorum senden. Ne seni birakabiliyorum; ne de kendimi hice sayiyorum. Bunlarin ikisini de yapamiyorum. Cünkü artik dü$ünemiyorum. Kafama benligime o kadar yerle$mi$sin ki; seni oradan cikartmak olanaksiz. Belki kendimi kücük dü$ürüyorum ama sevgide kücük dü$me söz konusu olsa bile seve seve senin icin her adimi atarim. Seni o kadar cok sevdim ki artik a$kim senden bile öte. Seni sevdigimi daglara ta$lara kisacasi her yere; bütün kainata haykirmak istiyorum Seni Seviyorum!!
Bu kelime topluluklarini defalarca senin icin ama yalniz senin icin tekrarlayabilirim. Biliyor musun; seni sevdigimden beri artik cevremdeki her $ey gözüme daha güzel daha ho$ ve de daha ümit verici gelmeye ba$ladi cünkü onlar bana seni hatirlatiyor...
Daglar gibi sende icimde cok büyük tutunulmasi zor bir yerdesin. Tepeler gibi sende icimde ula$ilmasi zorsun. Zirveye sadece bir ki$i cikar senin ya$aminda; i$te o da ben olmak istiyorum zirvede tek ben; BEN VE SEN!
Su gibi berraksin ama icimdekileri de alip götürüyorsun yol gibi senin de sonun yok; yani seni sevmenin sonu yok!… Bu böyle nereye kadar sürer bilemem tabi. Bunu ben belirleyemem; ama $unu bil ki seninle ölüme bile varım..!Sensiz gecen bir gün degil bir salise bile dü$ünemez oldum. Sen benim; benligim varligim hayatim gelecegim cilginligim sevincim mükemmelim sevdicegim kisacasi her$eyim her$eyimsin...
Sensiz bir hayatin oksijensiz ya$amdan farki yoktur. Aldigim nefes ictigim su yürüdügüm yol her$eyde sen ve senden izler var.
Seni seviyorum...Seni seviyorum...Seni seviyorum...Seni seviyorum...Seni seviyorum!!!!

İçimin hırsıyla acıtıyorum Canımı,
Kanatıyorum her düşüncemde ruhumu,
Belirsizliklere denk tutarak adını,
Geçiyorum sevdandan
Senin benden geçişin gibi

Çok tanımadığımsın belkide,
Az yaşanmış hayallere inat,
Gözlerim kan kırmızısı
Sabahladığım gecelerde,
Geceleri topluyor yüreğim,
Duygularımı topladığın gibi

Söndürmeden yaktığım sigarasın,
Heyecanını titreyişini ellerime verdiğim,
Hüznü hüsrana batıran
Aşk şarkısı oldun kulaklarımda;
Susmasını diledikçe
Dinmeyen

Bakışlarında yalnızlık gemilerini
Yaktığımsın
Yakarken tüm geçmişimi,
Bir kibrit çöpü ucunda
Batırdığım

___ Ben SadeCe Sana Seni Sevdiğimi SöyLemek iStedim ___
Nerden aklıma geldin bilmiyorum.

Ben sadece sana seni sevdiğimi söylemek istedim nedensiz bir istek bu saçmaladığımı düşünebilirsin ama bir önemi yok artık...
Hem nedenlerin ne önemi kaldıki hayatta herkes kendine verilen rolü oynama derdindeyken kim sorgular ki nedenleri?

Firavun tapınaklarında ölümsüzlüğü ararken sana rastlamış gibiyim.
Sahte tanrılar kadar yalan bir hayatım var.
Ama buna inan yalanlar üzerine kurduğum dünyamın en gerçek yalanısın sen...
Şimdilerde yeni yeni anlamlar yüklüyorum sana hak etmediğim kadar çoğaltıyorum seni içimde.
Sahiden var mısın bu yasamda sen?
Yoksa bir hayale mi tutkunum ben?...

Gözlerim ağırlaşıyor mum ışığında uykusuzum yine.
Kaç gecedir uyuyamıyorum ama sen bana aldırma uyumasamda gel gir rüyalarıma çünkü seni görebildiğim tek yer rüyalar artık...
Onlarında beni terketmesi yakın sadece seni görebilmek için uyuduğumu anlamış görünüyorlar.
Neyse ki gün aydınlanmak üzere bu gecede kandırdım onları yine seninle aldattım düşlerimi.
Yataktaki düşlerimin üzerini örtüp avluya çıkıyorum düşler sonbaharı andırıyor solgunlar hepsi...

Avluda kanadı kopuk melekler ağlaşıyor birbirlerinin kopuk kanatlarını dikiyorlar gözyaşları içinde.
Köşede yaralarını yalayarak temizleyen bir kedinin iniltisi duyuluyor sesi kanıyor sanki...

Sırtımı bir ağaca yaslayıp oturuyorum ağaç yorgun ben umarsızım...
Dudağıma unutulmaya yüz tutmuş bir şarkı sözleri yapışıyor içinde senin adın var.
Söylemeye başlıyorum kısık bir sesle sesime yabancıyım sanki.
Uzun zamandır duymadım kendi sesimi öylesine uzağım kendime bilemezsin.
Ruhum bir başka bedene göç etmiş gibi sahiden benim mi bu ses bu beden?
Tanımsız bir cisim gibiyim kendi yaşamımda...

Şimdi bir baska dilde seviyorum seni...
Ben sadece sana seni sevdiğimi söylemek istedim...
Avludaki kanatları kopuk melekler ve sesi kanayan kedi kadar bağlıyım yaşama...

..Yinede Saplanıyor Yüreğime Bazı Kelimeler Bazılarıda a c ı t ı y o r Üstelik

Karaladığım bütün kağıt parçalarından, ayırdığım bir boşluk şuanda kelimelerimi dillendiren. Sana olan özlemlerimin görsel harfleri.

Darmadağın olmuş yaşamımdan sana ulaşan duygularımla yazıyorum yine… Belki de, bu kadar düzensizliğin içinde, içimde sadece sensin darmadağın olmayan.
Seni bekleyişlerimdeki en doğal benle geliyorum sana. Gözlerimin ulaşamadığı her noktaya, senin gözlerinle ulaşabilme ihtimalini de katıyorum yoluma.

Düşüncelerim her saniye sana daha çok yoğunlaşırken, aklımdaki endişeler beni yarı yolda bırakıyor. Biliyorum ki, bu endişeler hoşuna gitmeyecek. Ama ben kendimle sana bir köprü oluşturdum… Ve bu köprünün mimarı ben olamasam da var oluşunun sebebiyim.
Endişelerim sana ulaşamayacak her bir duygumdan yanadır. Anlatamadığım, konuşamadığım her saniye, daha da büyüyen korkularımın sana ulaşmasında da korkar oldum.

Sebepsiz mutsuzluklar yaşarken, kendimde seni görmenin mutluluğu var her zaman. Yüreğimde ki sevdanla, yaşama tutunma amacım var. Özlemin var; göremediğim her an daha da büyüyen bir özlem. Dokunamadıkça yüreğimi yakan bir çaresizlik yangını var. Adımlarım sana doğru olsa da sana gelememesi, gözyaşımla buluşup ilerleyemeyişi. Ve bütün bunların bende yarattığı acı var ellerimde tutuğum…

Sana yazdığım, sayısız yazılardan sadece biri bu. Ve ben yine özlemimi dile getirdim, ama bu sefer endişelerimi de kattım. Yüzüm solgunlaştı bu ara, bedenim halsiz. Gücümün bitme noktasına gelmedim daha, ellerimde tutuğum yokluğun daha yüreğime yerleşmedi. Hem nasıl yerleşebilir ki seni bu derece özlerken. Ben senin yokluğunu bile mutluluk bilmişim hayalinle. Sevgini bütün bedenime doldurup boş yer bırakmamışım. Seni unutma ihtimalini bile düşünmemişim. İçimde yanan yangının sönmeyecek bilesin. Sevdana attığım mühür senin mührün. Sen gelmeden, beni bulmadan o mühür çıkmayacak atıldığı yerden.

Simdi yine suskunluğuma geri dönüyorum. Her suskunluğum için bir sen daha oluşturuyorum. Sana doğru akan bu nehirde, boğulmak pahasına da olsa umut savaşımı veriyorum. Bilmediğin beni, bilmediğim seni şimdi burada kelimelerimle bırakıyorum. Son bir sözüm var yüreğine dair. Gözlerini kapat ve sadece dinle beni. Benden sana gelecek bu duyguyu hisset.

Sen gelene kadar, ben burada olacağım hep… Ve şimdi senden sadece benim varlığımı hissetmeni istiyorum. Bir yerlerde henüz tanımadığın, bilmediğin beni unutma sakın… Hoş kal kendinle, Kelimelerimle yaşat kendini….

Yasadığın Her gun En Mutlu Günün Kadar Güzel Olsun..

Ben Herseye Rağmen

Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı,
Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var.
Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi
Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var.
Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama
Birde susturanı var: SUSTUM..!
SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
Alt 02-14-2010, 09:31 AM
Sehr-i_Kasvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sehr-i_Kasvet
Status: Offline
Administrator

Sehr-i_Kasvet will become famous soon enough
Standart Sadece Sana...!!!

Bu sözler ve Daha öncekiler tabiki hepsi sana...

Neden biliyomusun..??

Cünkü

Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı,
Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var.
Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi
Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var.
Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama
Birde susturanı var: SUSTUM..!
SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
Yeni Konu açKonu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil