Seni çok sevdim .. Seviyorum .. Sevicem ..
Hep yalan gidişlermiş yaşadıklarımız .. Yalanmış herşey .. Söylenen sözler insanın yüzünde anlık bile olsa sevmenin güzel olduğunu düşündüren ve yüzde tebessüm ettiren sözler sessiz atılan ama herkesin duyduğuna inanılan çığlıklar dökülen gözyaşları gözler yüzler sahteymiş .. Herşey sahte !
Gidiyorum deyip gidememem .. Bütün veda cümlelerini sıralayıp nokta koyamamam.. gittim sandığım fakat sende kaldığım bile yalanmış ..
Bak ! Sensiz bir sabaha uyandım ilk kez .. Tebessüm edemedim dünyaya .. Taramadım saçlarımı .. Üstümü başımı düzeltmedim .. Tabir -i caizze salkım-saçak çıktım evden .. Gözlerim şiş .. Ellerim soğuk .. Kalbim yaralı ..
Ben acı çektiğimi sansam .. Ağlasam .. Yazılar yazsam .. Özlesem seni .. Sen bende yokken bile .. Ben seni bende yaşatsam .. Ve ansızın geleceğini bildiğim için hep kalbimin bir kenarında gülen bir yüz saklasam ..
Sadece Gel" .. Bir selamın yeter .. Saniyelikte olsa.. Duyayım sesini yeter .. Özlemiyeyim artık seni .. Ve en kötüsü ... Bu daha da acıtıyor yüreğimi ..Sikayet etmiyorum ..Olsun Acısın ama sen "Yine de GEL"
Sana adanmış her söz söylenen her kelime boş .. Her söz uzaklardan çalan bir ıslık gibi sahipsiz .. Aslında o ıslıklar o sözler sahiplerini ararlar .. Ve benim ıslıklarımında sözleriminde yazılarımda gözyaşlarımında tek sahibi sensin ..
Artık söze gerek yok .. Çünkü söylediğim her söz .. Sana uzaktan gelen sahipsiz bir ıslık ..
Bari şu son sözümü duy !..
Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılmaz değil ama,birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var, her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözüvar. Her sözün bir söyleteni söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM..! SUSKUNLUĞUM, ...SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN..
|